O nama

Naša priča

Budvanski restoran JADRAN KOD KRSTA, koji je na neizvjestan poslovni put krenuo još daleke 1976. godine, jedan je od perjanica turizma u našem prelijepom turističkom gradu.
Dobra hrana, topla i kvalitetna usluga, poseban odnos prema poslu i prepoznatljiva domaćinska atmosfera – pozivnica je svakom gostu za povratak na mjesto gdje će uvijek biti cijenjen i poštovan.
Tri generacija turističkih radnika iz jedne porodice, na čelu sa Krstom Niklanovićem, Vas pozivaju na posebno gastronomsko putovanje, uvijek kombinovano muzikom koja upotpunjuje doživljaj, uz flašu vrhunskog vina iz vinske karte pažljivo birane od strane porodičnog someliera.

Bilo da odaberete našu terasu tik uz morske talase, koji idu odlično uz bilo koje jelo sa našeg menija ili unutrašnjost restorana koja odiše autentičnim prizorima ovog nekada malog primorskog mjesta, garantujemo Vam užitak koji ćete prepričavati i preporučiti dragim ljudima.
Doći u Budvu i doći u naš restoran, brižljivo čuvan biser grada, na samoj obali uz drevni Stari grad – nešto je što je postala tradicija velikog broja ljudi iz regiona i cijelog svijeta.
Nadamo se da ćete i vi imati priliku da budete naši gosti. Čeka Vas Restaurant JADRAN KOD KRSTA, nezaboravan užitak i miris mora.
Dobrodošli!

Пусти видео запис

Rekli su o nama

Log In